Youtube video Facebook

Aquafitness FLEX

Aquafitness FLEX er vores helt nye tilbud til voksne.
Konkurrencen på motionstilbud er stor, og vi oplever at fleksibilitet er afgørende, derfor forsøger vi nu med dette tilbud.

Med Aquafitness FLEX kan du frit benytte vores motionssvømning, samt booke dig ind på vores andre forskellige hold. Det fungerer på den måde at du tilmelde dig på hjemmesiden, og når du har gjort dette er du klar til at bruge vores motionssvømning. Ønsker du så at deltage på et af vores fitnesshold, skal du gå ind på hjemmesiden og booke en plads - dette sker under menupunktet BOOKING på hjemmesiden.

På nuværende tidspunkt er det muligt at booke sig ind på aquajogging og aquaspinning, men vi arbejder også på at kunne tilbyde aquacirkeltræning.
Ud over de ugentlige faste tilbud, vil vi også forsøge at tilbyde hold på andre tidspunkter. Disse hold vil ikke være tilbagevendende, men derimod enkeltstående tilbud til vores Aquafitness FLEX medlemmer.

Med et Aquafitness FLEX medlemskab kan du  altså  dyrke en masse forskelligt motion i vand for kun 500kr hele sæsonen.

Har du spørgsmål er du altid velkomment til at kontakte os.

Pris: 500kr.
Prisen er for hele sæsonen, som strækker sig fra september til april (alt efter hvordan påsken falder)